31. 12. 2021
Registrace spouštíme minutu po půlnoci Nového roku

Závodníci, očekáváná chvíle je tady. Přesně minutu po půlnoci na Nový rok se spustí registrační systém pro 3. ročník Koudelníkova závodu, který se poběží v neděli 4. září 2022 na stadionu Olympia v Kutné Hoře.


Startovné pro ročník 2022 stojí 300 Kč. V závodě smí startovat děti od 4 do 14 let dle ročníku narození. V roce 2022 smí startovat děti narozené v letech 2008 až 2018.
Stále platí, že s nejmladší kategorií může po trati běžet jeden z rodičů. Kompletní pravidla závodu si můžete přečíst pod tímto odkazem.
Registrace do třetího ročníku se spustí přesně v 00:01 hodin dne 1. ledna 2022.

REGISTRACE DO ZÁVODU

Památeční triko

Při registraci do 3. ročníku si budete moct zakoupit i toto krásné volnočasové bavlněné triko, které vyrábíme každý ročník. Jeho cena zůstává stejná – 350 Kč. Objednané triko obdržíte v den závodu, bude součástí startovního balíčku.

Závodní dres

V roce 2021 jsme dali poprvé do prodeje originální a neopakovatelné závodní dresy se jménem závodníka na zádech. Nyní představujeme dres pro ročník 22. Objednat si ho můžete za 550 Kč během registrace.
Dres je vyroben z elastického funkčního materiálu, jehož hlavními klady jsou nízká hmotnost a schopnost rychle schnout. Grafický design připravil Jaroslav Šrámek z Design69.cz. Sublimační potisk a ušití dresu pak obstará APER sportswear. Objednaný dres obdržíte během prázdnin, převzetí dle dohody.




sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor