26. 3. 2020
Koudelníkův závod: Co od něj čekáme?

Na podzim roku 2019 jsme se rozhodli uspořádat domácí překážkový běh. Dospělé jsme tentokrát vynechali. Přeci jen je termínová listina nabitá. Každý víkend se někde něco běží, proto jsme se rozhodli zaměřit na ty nejvděčnější závodníky – na děti.

A tak vznikl první koncept Koudelníkova závodu, včetně nového loga této akce. Termínově jsme si nechtěli konkurovat s kolínskými spartany, kteří na konci června dělají perfektní dětský závod Potkali se u překážky. Rozhodli jsme se, že vezmeme termín po prázdninách – v září.

A kde jinde závod uspořádat než na domácí půdě? Ano, celá trať bude postavená v areálu stadionu Olympia a bude hodně výživná. Po celém stadionu rozmístíme spousty zajímavých překážek. Děti budou běhat individuálně v několika kategoriích. S tou nejmladší bude moct běžet i jeden z rodičů, ale tato se nebude vyhlašovat.

Celý závod nám bude měřit i profesionální čipová časomíra. To je na úvod z informací vše. Postupně je budeme přidávat. Včetně dne, kdy spustíme registrace. Díky všem našim sponzorům a nadšeným lidem z Olympia Spartan Training Kutná Hora, z. s. Bez nich bychom závod nezrealizovali.




sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor
sponzor